Intelligente gardiner

Vi tilbyder intelligente gardiner

Ren verdensnyhed. Den nye stofgeneration der giver sundere boliger.

Drapilux-air® er et nyt revolutionerende gardin- og dekorationsstof, der nedbryder en lang række skadelige stoffer og lugte som f.eks. Formaldehyd og tobaksrøg med dokumenteret virkning.

I moderne højteknologiske boliger og kontorer kan der opstå problemer med udluftningen på grund af udslip af formaldehyd. Formaldehyd findes i bl.a. træmøbler, laminater, farver, lakker, tapeter, isoleringsmaterialer, tobaksrøg m.m. Dette kan forårsage hovedpine, træthed, migræne, øjenirritation m.m. Derfor vil enhver forbedring af luftens renhed ikke kun betyde sundere og friskere miljø, men også at omgivelserne bliver mere indbydende og behageligere at opholde sig i.

Med drapilux-air®’s mange mønstre og farvemuligheder er det nu muligt, ikke blot at skabe en kreativ indretning, men også en altid frisk atmosfære.
Drapilux-air® lyder næsten for godt til at man tør tro på det. Men ikke desto mindre, så har det patenterede stof opnået enestående resultater igennem indgående og anerkendte testforsøg

Opfindelsen fungerer på følgende måde. Tekstilet indeholder et særligt patenteret stof, der gennem katalyse omdanner en række skadelige stoffer som f.eks. formaldehyd, nikotin og andre lugte fuldstændigt eller delvis til naturlige og ugiftige stoffer. Så snart disse skadelige stoffer kommer i berøring med drapilux-air® bliver de uskadelige. Sagt på en mere enkel måde, så virker den katalytiske nedbrydning på samme måde som man kender det fra en bils katalysator, hvor skadelige stoffer bliver omdannet og nedbrudt til fuldstændig uskadelig kuldioxid og vanddamp.

Kort sagt, med den indbyggede katalysator giver drapilux-air® positive sundhedsmæssige fordele. Det nedbryder skadelige stoffer som tobaksrøg, madlugte fra køkken, lugte fra husdyr, affald mm. og giver betydelig friskere og renere luft i lokalerne. Idet stoffet I nogen grad renser sig selv, vil man kunne spare ca. halvdelen af vaskeudgifterne, og dermed give stoffet længere holdbarhed.

Alle drapilux produkterne opfylder endvidere de strengeste krav til flammesikring, ligesom produkterne er miljøtestede efter Øko-tex 100.

Kontakt os for et tilbud.

Læs blandt andet om vores stilrene rullegardiner.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk