Plissegardiner

Vi tilbyder plissegardiner

Plissegardiner – En stilren og klassisk løsning

Plissegardiner er et klassisk og populært valg. De er elegante og har et let udtryk, der gør, at de passer ind i langt de fleste hjem. Samtidig har plissegardiner fine, bløde folder, som gør, at lysindfaldet også bliver utrolig smukt. Hos Ranthex har vi et stort udvalg af plisségardiner, og uanset hvilken type du vælger, vil de kunne tilføre noget helt særligt til din bolig.

Vælg mellem et utal af flotte plissegardiner

Vi tilbyder flere typer plisségardiner, så du kan få et klassisk plisségardin i høj kvalitet, der passer perfekt til dine vinduer i hjemmet eller på kontoret. Vi tilbyder plissegardiner i forskellige designs og farver, herunder i både transparent, semi-transparent, tæt eller mørklægning. Du kan også vælge mellem forskellige materialer til top- og bundlister, så plissegardinet kan matche den resterende indretning perfekt.

Derudover kan du også vælge mellem forskellige løsninger, når det kommer til betjening af gardinet. Måske vil du have snorbetjening? Eller den smarte top down/bottom up-løsning, som gør det muligt for dig at betjene gardinet både nedefra og ovenfra, så du har mulighed for at finde den perfekte balance og tilpasse lysindfaldet præcis, som du ønsker det. Vi har mange muligheder.

Alle vores plissegardiner fås selvfølgelig i de almindelige standardmål, men passer disse ikke til dine vinduer, leverer vi speciallavede gardiner ud fra skræddersyede mål. På den måde kan du få plissegardiner til enhver vindueskonstruktion.

Bestil dine plissegardiner hos Ranthex

Hos Ranthex har vi et stort udvalg af plissegardiner og andre gardiner i et utal af forskellige strukturer og designs, så vi kan tilbyde den helt rigtige løsning til både private og erhverv i Århus, Midtjylland og omegn. Alle vores gardiner er af højeste kvalitet, og derfor kan du være sikker på, at du hos os får en holdbar og effektiv løsning, som holder mange år fremover. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service til dig – så er du i tvivl om den rigtige løsning, står vi altid klar med råd og vejledning med afsæt i vores mange års erfaring.

Har du spørgsmål til vores udvalg, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 86 27 27 35 eller sende en mail på info@ranthex.dk. Her kan du også booke vores gardinbus, som kører ud i en radius af 100 km fra Århus og længere ved større opgaver. Så kan du få vareprøver direkte hjem til dig og se de forskellige muligheder der, hvor de skal hænge.

Kontakt os for et tilbud.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk