Twist rullegardiner

Vi tilbyder Twist rullegardiner

Skab unikt lys med fleksible rullegardiner

Nu er Luxaflex klar med en revolutionerende nyfortolkning af det klassiske rullegardin. Med en unik kombination af transparens og tæthed bryder den nye kollektion Twist med rullegardinets markante flade og baner vej for fuldstændig kontrol over lysindfald og afskærmning.

Den nye serie Twist fra Luxaflex er en helt ny måde at fortolke rullegardinet, som normalt er kendetegnet ved én markant overflade. Derfor har valget indtil nu stået mellem enten eller, når det kom til at lukke solens stråler ind og skærme for nysgerrige blikke.

Men med en nytænkende opdeling i to lag væv, der både rummer afskærmning og gennemsigtighed, giver Twist rullegardinet nu mulighed for at sætte sit helt eget præg på lyset i boligen.

Split gardinet op i to

Den nye gardinkollektion fra Luxaflex består af to parallelle stykker stof, som har skiftevis gennemsigtige og tætte områder. De to stykker stof glider forbi hinanden og kan indstilles der, hvor lysindfaldet er mest optimalt.

Indstil f.eks. gardinet, så de tætte områder tager brodden af solens skarpe stråler. Der kan også skærmes helt af for blikke udefra ved at lade de tætte områder glide ind over de gennemsigtige fuldstændigt.

Elegant lys

Uanset, hvordan rullegardinet indstilles, skaber lysindfaldet fine effekter i boligen, fordi de to lag spiller flot sammen. Og når gardinet skal justeres, kræver det blot et enkelt træk i kæden, før et helt nyt lys breder sig.

Den nye kollektion fås i forskellige stribebredder på henholdsvis 7,5, 11 og 13 centimeter. Og med 67 forskellige farver byder kollektionen på et rekordstort antal indretningsmuligheder, der spænder lige fra stilren sort over rød med knald på til uskyldsren hvid.

Vælg for eksempel Twist rullegardiner i stilren hvid til stuens vinduespartier og skab kontrast til gulvets mørke træglød. Eller smyk boligen i markante sorte eller røde striber, der giver kant i indretningen.

Kontakt os for et tilbud.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk