Duette plissegardiner

Vi tilbyder duette plissegardiner

Plisségardiner er en elegant og populær løsning.

Plisse er dekorativt og stilfuldt, også det fungerer til næsten alle typer vinduer, og kan fremstilles i mange specialløsninger f.eks. til buede eller skrå vinduer

Vores kollektion spænder over en bred vifte i alle vævs-typer og i mange forskellige farver og mønstre og vævs-typer med forskellige egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og stille ethvert funktionelt behov.

Plisségardiner fås også som Duette® plissé, hvor vævet er dobbelt og snorene derfor er skjulte, ligeledes kan man i Duette® plissé opnå en god mørklægningseffekt.

Denne form for gardiner egner sig til alle rum i dit hjem eller kan skabe et godt klima kontormiljøer, hvor der er brug for optimal afskærmning til EDB-skærme.

Det er også et ofte benyttet valg til velux- og tagvinduer.

Duette® gardiner, forskellige betjeningsmuligheder

Duette® gardiner er elegante og utroligt funktionelle. De er nemlig velegnede til næsten alle typer af vinduer takket være de teknikker, vi bruger ved fremstillingen af dit produkt og kan betjenes på mange forskellige måder.

1) Top-down: Gardinet betjenes oppefra og ned.

2) Top-down/bottom-up: Betjenes både ovenfra og ned og giver gardinet en svævende effekt, hvis du placerer det i midten af vinduet.

3) Top-down med to typer stof: Stofferne kan betjenes oppefra og ned med to typer af stoffer.

4) Bottom-up med to typer stof: Stofferne kan hver for sig betjenes fra bunden med to typer af stof.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk