Syning og gardinstænger

Vi tilbyder syning og gardinstænger

Udvalg i konfektion

Vi har en bred vifte af konfektionsmuligheder. Gardiner syet med wavebånd sørger for en fast facon, men giver samtidig den flotte, bølget og ensartede effekt. Et enkelt læg sørger for et simpelt og smukt faldende gardin. Det dobbelte læg giver et mere fyldigt look, mens gardinet med tredobbelt læg giver et mere klassisk look. For et mere råt udseende vil du med fordel kunne vælge en løsning med kovserring. Alle disse konfektionsvarianter kan udføres fra hele vores stofkollektion.

Gardinstænger

GLYDEA

Elektriske gardinskinner

Glydea er en alsidig og funktionel elektrisk gardinskinne, der både fås med almindelig 230V motor eller batteri motor fra bl.a. Somfy.

Motorskinnen kan styres via fjernbetjening eller integreres i husets styresystem via WT eller DCT kontaktstyring. Eksklusive rulleglidere sikrer silkebløde bevægelser samt mulighed for wavegardiner.

AP 2005 S

AP 2005 S er en stilren, buet profil som har været en af vores mest populære skinner siden den blev designet i 1991. Profilen har et hav af anvendelsesmuligheder da den kan bukkes og valses og bære op til mellemtunge gardiner.

AP 2005 S er ekstruderet af min. 75% genanvendt aluminium og ved brug af vedvarende energi. Med udvalgt tilbehør i 100 % genanvendt nylon. Vælg mellem 14 kollektions farver med matchende tilbehør.

AP 1170 S

AP 1170 S er en fornyet udgave af vores AP 1100 skinne, der er specialdesignet til indbygget LED belysning. Lyset fremhæver profilens arkitektoniske look og er oplagt til professionelle monteringsopgaver på f.eks. hoteller.

AP 1170 S ekstruderes af min. 75% genanvendt aluminium ved hjælp af vedvarende energi, som sikrer skinnen et lavere CO2-fodaftryk.

AP 1905 S PIET HEIN

AP 1905 S Piet Hein er den første Superellipse® formede gardinskinne og dertil den første der blev skabt med et separat spor til at integrere vores CURTAINLIGHT ™ LED. Designet i samarbejde med firmaet Piet Hein som viderefører arven efter den kendte arkitekt og lyriker.

Profilen har et stort udvalg af specialtilbehør, udført i fem kollektionsfarver og med superellipsens formsprog.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk