Persienne

Vi tilbyder persienner

Træd ind i en verden af personlig elegance 

Persienner er en klassiker indenfor solafskærmning. Med de vandrette lameller har du mulighed for at regulere lysindfaldet lige som du ønsker det. Persienner udstråler elegance og enkelthed.

Persienner fås med flere forskellige lamelbredder og er velegnet til næsten alle typer vinduer, også vippevinduer og døre.

Persienner egner sig til alle hjemmets rum,og kan være yderst velegnede i kontormiljøer.

I persienne kollektionen tilbyder vi en bred vifte af flotte farver og med lameller i flere bredder. Der er også persienner med perforerede lameller eller med lysreflekterende effekt på bagsiden. Og så har vi naturligvis et flot udvalg i træpersienner.

Toppoint træ Silva® persienner

Silva® træpersienner med patenteret Scala® system i aluminium. Et elegant design som basis. En lysfiltrering fås så let som ingenting: ved at vippe lamellerne.

Kvalitet er vores grundlag

Grundlaget for såvel persiennerne af aluminium samt dem af træ, er Toppoints patenterede system produceret af 100% aluminium. Et elegant, stærkt og resistent design, der garanterer ubekymret langvarig brug. De fås i mange farver og sikrer smart design med masser af teknikker: detaljer betyder noget.

For et mere klassisk look kan dækkappe i træ tilføjes. Træmæssigt er det ens med den valgte træfarve på Silva® træpersiennen: Et perfekt match.

Skræddersyet til dig 

Klar til at bringe dine indretningsdrømme til livs? Kontakt os på Tlf.: 86 27 27 35, eller på mail: info@ranthex.dk for et personligt og uforpligtende tilbud. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den mest ideelle persienne-løsning, der fuldender dit rum. 

Flere gardinløsninger at udforske 

Har denne introduktion til persienner vakt din interesse for flere gardintyper? Vi inviterer dig til at læse mere om vores alsidige og stilfulde twist rullegardiner, der også byder på en bred vifte af designmuligheder. 

Kontakt os for et tilbud.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk