Gardinbussen

Bestil et besøg af vores gardinbus i Aarhus

Hos Ranthex kan du bestille et besøg af vores gardinbus, der gør det muligt for dig at få vareprøver direkte hjem til dig. Vi kører ud med gardinbussen i hele Aarhus og omegn i en radius af 100 kilometer fra vores placering nær Smilets By. Vi kører også gerne ud til dig, hvis du har en større opgave, der skal løses. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et besøg af vores gardinbus.

Med gardinbussen kan du spare en masse tid og afprøve gardinerne i hjemmet. For som vi plejer at sige; det er meget nemmere at vælge gardinerne der, hvor de skal hænge. Hos Ranthex ved vi desuden, hvor stor betydning gardinvalget har for rummets udtryk.

Når du bestiller et besøg af gardinbussen, tilbyder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Friheden ved mange muligheder – mere end 750 vareprøver

Uanset om vi kører ud til privatpersoner eller erhverv, bestræber vi os altid efter at levere en personlig service. Det har bl.a. resulteret i, at vi har mere end 750 vareprøver med i bussen. Vi er altid på farten med vareprøver inden for det sidste nye – både smarte og designrigtige gardinstoffer og solafskærmningsprodukter.

Vi kan give dig et godt indtryk af vores kollektion, når vi kører ud med gardinbussen. Her kommer vi også gerne med råd og vejledning omkring farvevalg, stilarter og funktioner. Vi sørger også gerne for opmåling på stedet, så du helt uforpligtende kan få en pris med det samme. Hos Ranthex er vi passionerede efter at give vores kunder den bedste oplevelse – så du træffer det helt rigtige valg af gardiner.

Ønsker du at vide om vores gardinbus eller virksomhed, kan du med fordel se en video om netop dette her.

Bestil gardinbussen og find de helt rigtige gardiner

Vil du undgå standardmål, der sjældent passer til dine vinduer? Så kontakt os gerne. Ring på tlf. (+45) 86 27 27 35 for at bestille et besøg af vores gardinbus inkl. opmåling. Hos Ranthex vil du opleve faste priser og faste leveringstider – med andre ord vil du opleve en hjælpsom og pålidelig samarbejdspartner. Siden 1992 har vi hjulpet kunder fra nær og fjern med valget af de helt rigtige gardiner, og vi vil også gerne hjælpe dig.

Har du spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe os op eller sende en mail til info@ranthex.dk. Vi garanterer ingen halve løsninger og en exceptionel god service. Hos Ranthex vil du opleve fleksible løsninger – uanset gardinmål.

Vi glæder os til at komme på besøg med vores gardinbus i Aarhus eller omegn.

Har du overvejet at få rullegardiner eller plissegardiner?

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk