Rullegardiner

Vi tilbyder rullegardiner

Rullegardiner – En moderigtig og effektiv løsning

Vores kollektion i rullegardiner indeholder flere hundrede forskellige stoffer med farver, mønstre og egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og smag. Rullegardinet er det først solafskærmningsprodukt der kom på markedet og en populær og optimal løsning indenfor solafskærmning.

Farver og vævstyper

Udvalget af vores rullegardiner dækker hele farveskalaen fra lys til mørk, afdæmpet til farverigt og i ensfarvet eller mønstret. Der findes også mange forskellige tætheder som kan give dig netop den afskærmning du ønsker. Mørklægningsvæv er helt lystæt og kan være praktiske i soveværelse eller børneværelse. Det kan laves med kassette og sidesluser for en optimal mørklægning af rummet.I kollektionen findes også tekniske væv, der reflekterer solen lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet. Er oplagt til kontormiljøer med skærmarbejde.

Betjening

Rullegardiner fås med forskellige betjeningsformer. Kædetrækket er det mest udbredte og gør rullegardinet nemt og enkelt at betjene, og det er valgfrit ift. hvilken side dette placeres. Kæden fås i flere farver der er matcher vævet eller som metalkæde. Rullegardinet kan også leveres med en fjeder som betjenes med et let ryk.

Rullegardinet kan også produceres med motor som styres fra kontakt eller fjernbetjening.

Rullegardiner kan leveres med forskellige former for afslutning i bunden – fx. et ovalt stålrør der giver rullegardinet et minimalistisk snit. Monteres rullegardinet med kassette som skjuler stok og væv opnår man en stilren løsning. Ønskes et mere romantisk udtryk benyttes flæser eller tunger

Vores stofkollektion, hvor der er mere end 300 typer, er udviklet gennem mange år, så de med sikkerhed holder til brug. Afstemt efter dine interiørønsker, men også afstemt efter rumtypen og anvendelsen. For eksempel findes der fugt- og skimmelresistente stoffer, som er ideelle til badeværelset eller køkkenet. De kan blot tørres af med en fugtig klud. Vi tilbyder også brandhæmmende stoffer. Vi anvender naturligvis i stadig stigende grad genbrugsmaterialer.

  • Transparente rullegardiner: Det let dæmpede dagslys kommer elegant ind i rummet. Du kan snildt kigge ud; men udefra ser du kun konturer. Perfekt til privatlivets fred om dagen!
  • Halvtransparente rullegardiner: Privatliv både om dagen og om aftenen. Afhængigt af dit valg af stof kommer dagslyset dæmpet ind.
  • Rullegardiner med mørklægning: Løsningen til en god nattesøvn, da rullegardinstoffet slipper ikke lys igennem.

Har du spørgsmål til vores store udvalg af rullegardiner eller de resterende gardiner i vores store udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf.: 86 27 27 35 eller sende en mail på info@ranthex.dk. Her kan du ligeledes booke vores gardinbus, hvis du vil have vareprøver og rådgivning direkte i dit eget hjem eller din virksomhed, så du har mulighed for at se de forskellige muligheder der, hvor de skal hænge.

Kontakt os for et tilbud.

Læs blandt andet om vores stilrene plissegardiner.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk