Velux

Vi tilbyder Velux

Få bedre kontrol med dagslys og indeklima

Ovenlys er fantastisk gevinst for ethvert hjem. Den bedste udnyttelse af dagslyset kræver dog, at lyset og varmen bliver kontrolleret, så det altid passer til boligen og de skiftende lysforhold.

Solafskærmning hænger uløseligt sammen med den gode ovenlysløsning, fordi afskærmningen hjælper med at tæmme og justere kraften fra både lyset og solens varmeenergi. Dagslys kan se ud på mange forskellige måder alt efter tidspunkt på døgnet og skiftende årstider. Derfor er det vigtigt at vælge lige præcis den type solafskærmning, som sikrer optimale lysforhold i din bolig – dag og nat, sommer og vinter. Solafskærmning kan også hjælpe til at reducere energiforbruget og forbedre betingelserne for et sundt indeklima. Det kalder vi bolig i balance.

Energieffektivitet

Energieffektivitet handler om at udnytte den energi, der er til rådighed. Når solens stråler rammer ovenlysvinduerne, bidrager de med varmeenergi til boligen. Om natten og i kolde perioder vil vinduerne omvendt miste energi til omgivelserne. Bruger man den rigtige type isolerende solafskærmning i sine vinduer, kan de hjælpe med at forbedre vinduernes U-værdi. Supplerer man med f.eks. udvendige markiser, kan man ydermere reducere solens varmepåvirkning om sommeren. På den måde får man den bedste udnyttelse af den energi, der er til rådighed.

Sundt indeklima

Et sundt indeklima handler om at sikre de bedste livsbetingelser for dem, der benytter boligen. Undersøgelser har vist, at dagslys spiller en markant rolle i forhold til beboernes psykiske helbred, ydeevne og børns indlæringsevne. Derfor er det vigtigt, at boligen bliver udstyret med solafskærmning, der kan opfylde rummenes forskellige behov for f.eks. mørklægning, blødt lys, funktionelt lys osv.

Kontakt os for et tilbud.

Læs mere om, hvordan din bolig kan komme i balance med VELUX på velux.dk

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk