Lamelgardiner

Vi tilbyder lamelgardiner

Optimale solafskærmningsløsning

Lamelgardiner er ofte den optimale solafskærmnings-løsning, da du blot at dreje lamellerne kan styre lysindfaldet i rummet.

Vores kollektion i lamelgardiner indeholder et væld af forskellige farver, mønstre, strukturer og fås i 2 bredder. 89mm og 127mm.

Lamelgardiner kan også laves til vinduespartier med skrå overkarm eller buede vinduer.

Lamelgardiner egner sig specielt til rum med store vinduespartier, hvor de lodrette linjer giver et roligt og elegant udtryk. Lamelgardiner bruges også ofte i kontormiljøer på grund af deres fleksible regulering af lysindfald.

I kollektionen findes også tekniske væv, der reflekterer solens lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet.

Lamellerne kan fås enten med bundkæde eller med indsvejsede bundlodder og skinnefarverne fås i alu eller hvid samt sort

Stoflameller, stemningsfulde og praktiske

Lameller kan anvendes i mange typer af indretninger. Stoflamellerne findes i mere end 100 farver. Er rummet for varmt? Så vælg en belægning, der reflekterer lys og varme. Vertikale lameller af stof findes også i en brandhæmmende variant, der opfylder alle krav om brandsikkerhed.

Iso Reflex® lameller

Isolerende, lydabsorberende og reflekterende

Aluminium lameller i høj kvalitet med en 100% naturlig filt indeni.

Få et skræddersyet tilbud 

Interesseret i at opleve den unikke kombination af elegance og funktionalitet, som vores lamelgardiner kan tilføje til din bolig? Kontakt os på Tlf.: 86 27 27 35, eller på mail: info@ranthex.dk for et personligt og uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at guide dig igennem vores brede sortiment og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov. 

Kontakt os for et tilbud.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk