Insekt gardiner

Vi tilbyder insekt gardiner

Professionelle insektnet mod insekter og pollen

Fra forår til efterår er der intet bedre end at lade frisk luft strømme ind i dit hjem gennem døre og vinduer. Med vores brede og mangfoldige sortiment kan du uforstyrret nyde den friske luft, mens insekter og pollen forbliver udenfor. Toppoints insektnet tilbyder optimal beskyttelse mod insekter, sikrer perfekt ventilation og er skræddersyede. Der findes et insektnet til de fleste typer af vinduer og/eller døre i dit hjem.

Vælg det rigtige insektnet

  1. Vælg et insektnet til et vindue og/eller en dør
  2. Vælg din type (fast ramme/aftageligt/rulle eller plissé)
  3. Vælg din rammefarve
  4. Vælg dit net

Insektnet til alle former for vinduer

Hvis du leder efter den rigtige løsning til din type af vindue eller dør, bliver alle vores produkter fremstillet efter dine mål. Afhængigt af om vinduet åbnes indad eller udad, kan du fx vælge mellem et fast vinduesnet eller et rullegardin. Det er ofte bedst at vælge et rullegardin til f.eks. et tagvindue. Da der findes utrolig mange typer af vinduer og betjeningsmuligheder, har vi rullegardiner i mange typer, som kan tilpasses forskellige størrelser og betjeningsmuligheder. Har du et atypisk mål, vil vi være behjælpelige med at tilbyde en løsning ud fra dine behov.

Ud over de almindelige sorte og grå insektnet har Toppoint også en række specielle fluenet. Det gælder for eksempel det unikke Toppoint-Transpatec® fluenet, der er ekstra transparent, eller det forstærkede net, som kan bruges til f.eks kæledyr der går ind i døren. Vi har også et net i vores sortiment, der stopper mere end 90 % af pollen, så det er perfekt til enhver, der lider af pollenallergi!

Kontakt os for et tilbud.

Læs blandt andet om vores stilrene plissegardiner.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk