Insekt gardiner

Vi tilbyder insekt gardiner

Hold ubudne gæster fra døren

De lune måneder er fantastiske, at kunne lade døren og vinduer stå åben til langt ud på aftenen er en udsøgt fornøjelse. Med vores mange insektnetløsninger behøver du ikke bekymre dig om ubudne gæster i form af insekter og edderkopper. Uanset om du har brug for at skærme af for vinduer eller døre, finder du en variant, en farve og et udtryk, der matcher din stil og husets udseende. I vores verden kan det æstetiske nemlig sagtens forenes med det praktiske.

Allergivenlige net

Lider du eller en anden i familien af allergi, er Luxaflex insektnet også et oplagt valg. Vi har udviklet et specielt net, der ikke tillader pollen at trænge igennem, så du kan gøre sommerhuset eller hjemmet pollenfrit inden døre. Det allergivenlige net kan mod pristillæg monteres på faste rammer og på skyde- og svingdøre.

Insektnet kan leveres som Sving- og skydedør, plissedør, rullegardin eller fast ramme.
Træk for og nyd udsigten.

Kontakt os for et tilbud.

Læs blandt andet om vores stilrene plissegardiner.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag

(+45) 86 27 27 35
info@ranthex.dk